Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Kölyök-Fészek Erdei Iskola Ifjúsági Szálló és Vendégház
Cím: 7345 Alsómocsolád, Rákóczi u. 21.Email: turizmus.mocsolad@gmail.com
Web: www.alsomocsolad.huTelefon: (06-72)451-702
Fax: 06-72-451-749Gps: 46.3358399 , 18.3172033

Bemutatkozás

A Hegyhát kapujának nevezett Alsómocsolád népszerû kirándulóhely.
A Mocsolád helynév jelentése mocsár, pocsolya, vagy len- ill. kenderáztató. A néphagyomány szerint a Szent-kút nevû forrás közelében lévõ dombon állt a régi Mocsolád temploma. A templom harangja akkor esett a kút helyére, amikor a török ágyúzta a falut. Ahol a harang leesett és eltûnt, forrás fakadt. A középkorban a mágocsi bencés apátság birtoka. A törökök földig rombolták, lakossága kicserélõdött (szerb, majd német).

Kölyök Fészek Erdei Iskola:
Évrõl-évre jelentõsen növekszik azon ifjúsággal foglalkozó szervezetek, alap- és középfokú tanintézetek és egyéb szervezetek száma, amelyek - talán Önökhöz hasonlóan - a szokásosnál is nagyobb gondot fordítanak gyermekeik, fiataljaik kultúrált, egészséges, ugyanakkor hasznos szabadidõs elfoglaltságának megszervezésére. A szervezett programok sokfélék, sokszínûek lehetnek. Amennyiben Önök esetleg egy csendes, nyugodt, vendégszeretõ kistelepülésen, gyönyörû természeti környezetben tervezik eltölteni szünidejük egy részét, nem nélkülözve a mai modern világ technikai berendezései által felkínált kényelmet sem, akkor a számba jövõ lehetõségek sorába vegyék fel Nyári Diákszállásunkat is!
Az 1998-ban épült Szállón egyidejûleg 44 fõt tudunk elszállásolni. Az elhelyezés 4 db (16, 18, illetve 10 ágyas összkomfortos hálóhelyen történik. Minden helyiséghez külön zuhanyzóval és WC-vel felszerelt vizes blokk tartozik. A vendégeink részére közösségi tér biztosított. A szállóhoz parkosított udvar tartozik. Saját konyhánkon napi háromszori étkezésre van lehetõség.
A tanítási év alatt 3-5 napos erdei iskolai turnusokat szervezünk. Alsómocsolád megfelelõ természeti környezetet nyújt a programokhoz , hiszen a települést halastavak és erdõk veszik körül, így mind állatvilágban, mind növényvilágban gazdag. Az erdei iskola megvalósításához igény szerint szakmai vezetõt tudunk biztosítani!
Esetlegesen felmerülõ további kérdéseiket fenti elérhetõségeink egyikén tudjuk megválaszolni.

Vendégház:
Férõhely: 8 fõ
1 francia ágyas, 3x2 ágyas, minden szobához külön zuhanyzós fürdõszoba taartozik. Az épületben közös konyha, hûtõszekrénnyel, TV-vel felszerelt a társalgó található.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink